Stiri Cupa României Masculin

Miodrag Perisic: „Sunt foarte mulțumit de meciul cu Oradea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.10.2014

Baschetbaliştii de la CSU Sibiu s-au calificat în faza sferturilor de finală ale Cupei României după ce au trecut într-o dublă manşă de CSM-U Oradea cu 165-161. În manşa retur, sibienii s-au impus cu 82-80. La finalul acestei întâlniri, tehnicianul Miodrag Perisic s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi.

„Această victorie este foarte importantă pentru noi, pentru că nu am fost într-o situație prea bună până acum. Sunt foarte mulțumit de meciul cu Oradea. Au o echipă foarte serioasă, bine organizată și să câștigi împotriva lor, de două ori în câteva zile, chiar este ceva greu”, a punctat Misa Perisic. 

Pentru trupa de pe Cibin urmează debutul în noua stagiune în Liga Naţională, debut care însă se va consemna doar în etapa secundă deoarece în prima rundă aceştia vor sta. În data de 10 octombrie, sibienii vor primi vizita nou-promovatei Universitatea Cluj-Napoca. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!