Stiri Cupa României Masculin

Mircea Cristescu: "Din păcate nu am reușit să aducem turneul final al Cluj"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.02.2013

Președintele U Mobitelco Cluj-Napoca, Mircea Cristescu, a precizat următoarele referitor la licitația de organizare a turneului final al Cupei României la baschet masculin - ediția 2013:

"Din pacate, nu am reusit sa aducem la Cluj Turneul Final al Cupei Romaniei. Ne-am fi dorit acest lucru, am licitat pana la 100.000 de lei, iar Timisoara a plusat la 101.000 lei. Nu am putut merge mai departe. Pe langa aceste cheltuieli, mai era nevoie de inca 50.000 de lei pentru organizare. Imi pare rau pentru fanii nostri, ne-am fi dorit foarte mult sa organizam la Cluj Final Four-ul, dar nu am putut" (u-mobitelco.ro).

Turneul final va avea loc pe 6-7 aprilie la Sala Constantin Jude din Timișoara.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    prime de merit
    nu-i bai, cum zicem noi ardelenii, pune Cristescu de o prima buna la jucatori daca castiga cupa din cei 50 000, si din ceilalti 100 000, alta prima pt o baie buna in Somes la vara... si tot fanul va fii multumit!!!!!!!!!! anul viitor in sala noua tinem noi turneul...pt ca Mediasul nu va licita , Timisoarei i-a ajuns acest an, Asesoftul nu se califica, si a patra echipa care vine in locul lor nu se va arunca pe licitatie , deoarece nu a mai facut-o si nu are experienta!...doar m-a acuzat un oradean ca citesc in stele...uite, am o previziune!!! si inca ce previziune!!!

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @meeea
    :D La prime m-am gandit si eu si cred ca primele le vor face mai bine baietilor care oricum stiu sa joace in deplasare si nu se lasa impresionati!!!!

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!