Stiri Cupa României Masculin

Mircea Cristescu vine cu noi lămuriri în cazul organizării Final-Four-ului Cupei României

Mircea Cristescu vine cu noi lămuriri în cazul organizării Final-Four-ului Cupei României

Mai sunt doar cinci zile până la Final-Four-ul Cupei României, acesta fiind programat în 9-10 februarie, la Cluj-Napoca. Inițial, acest turneu trebuia să aibă loc cu o zi mai devreme, în 8-9 februarie, însă s-a mutat din pricina formațiilor românești ce evoluează în cupele europene.

Această informație a apărut în presa locală din Oradea unde Cristian Achim a declarat că echipa sa este cea mai dezavantajată dintre cele patru și că a reușit cu mari dificultăți să îi convingă pe cei de la Cluj să accepte organizarea Final-Four-ului duminică și luni.

În această seară (04.02), pe site-ul lui U-BT Cluj-Napoca, a apărut replica lui Mircea Cristescu, vicepreședintele clubului, care susține următoarele:

Nu știu cui folosesc aceste speculații, mai ales că nu sunt adevărate. În primul rând, dl. Achim ne-a contactat în decembrie, înainte de a se cunoaște faza a doua a grupelor din FIBA Europe Cup, cu propunerea de a ne adresa Federației Române de Baschet pentru amânarea Final Four-ului. Noi am fost de acord cu această inițiativă. Directorul nostru sportiv, Branko Ćuić, a vorbit cu președintele FRB despre această situație. Răspunsul domnului Horia Păun a fost că se va găsi o soluție în cazul în care ne calificăm. La momentul respectiv, se știa doar calendarul competițional, calificarea ambelor echipe fiind incertă, atât în cazul competiției europene, cât și la turneul final al Cupei României. Niciuna din echipe nu știa dacă la data respectivă, 5 februarie, dispută meciul acasă sau în deplasare.

Ulterior, în Consiliul Director al FRB a fost acceptată în unanimitate decizia de a amâna cu o zi începerea Final Four-ului. Nu a existat absolut nicio obiecție din partea membrilor, fiind vorba despre o situație sportivă care până la urmă aduce cinste baschetului românesc”, conform u-bt.ro.

În semifinalele Cupei României, U-BT Cluj-Napoca o întâlnește pe SCM Timișoara, iar CSM CSU Oradea se duelează cu CS Dinamo Știința București.

Programul competiției îl puteți accesa la următorul LINK.

*foto: Dan Bodea/transilvaniareporter.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    un nebun aruncă o minciună în ziar și zece cititori sar să o înterpreteze
    S-a-ntâlnit surdu cu mutu! E clar că unul din doi minte, dar așteptăm să vedem rezultatul pe teren. Cine a mințit, echipa lui pierde!

    cu 4 ani în urmă (05.02.2020)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Asa zici?
      Deci echipa pierzatoare are sefii mincinosi? Nu as implica partea sportiva cu mizeriile de declaratii ale sefilor, antrenorilor sau a altcuiva indiferent de echipa.

      cu 4 ani în urmă (05.02.2020)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Karl
      asta e super tare. N-ai vrea ca de data asta să fie : cine minte cîștigă ? Te bagi ?

      cu 4 ani în urmă (05.02.2020)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Ca sa vezi
      Cine minte? Flashscore anunta amanarea meciului dintre steaua si oradea.

      cu 4 ani în urmă (05.02.2020)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Oradea
    In momentul de fata Oradea este urmasul cu drepturi depline a defunctei echipe din Ploiesti iar Achim este copia dusa la perfectiune a jucatorului Burlacu ! Apropo, daca cumva pierdeti sa stiti ca am mituit si arbitrii......

    cu 4 ani în urmă (05.02.2020)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      ARM
      Vai de mine, daca tot suntem noul Asesoft, asta n-ar fi valabila pt voi daca pierdeti?

      cu 4 ani în urmă (09.02.2020)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    parol monșer
    Se ceartă un Mitic-bucureștean cu un Oltean-oltean. Nu s-a prins nimic de ei deși au flotantul pe aici pe la noi de atâția ani. Dar nici cu suporterii care spun că Ploieștiul lui Ghiță cu banii lui negri are ceva în comun cu Oradea și cu managementul transparent practicat aici, nu am ce să mai zic decât ce zicea Miticul de Nenea Iancu: amice, ești id...ot!

    cu 4 ani în urmă (06.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!