Stiri Cupa României Masculin

Mirkovic și Gorgemans au fost cei mai buni oameni ai Timișoarei în partida cu CSM Galați

Mirkovic și Gorgemans au fost cei mai buni oameni ai Timișoarei în partida cu CSM Galați

SCM Timișoara a învins pe terenul lui CSM Galați în manșa tur a Cupei României. Timișorenii au dominat partida și s-au impus cu scorul de 94 la 76. 

Adam Mirkovic a fost cel mai eficient jucător de pe teren cu 25 de unități la acest capitol statistic, acesta a terminat partida cu 18 puncte și 7 recuperări și a fost aproape perfect la aruncările din acțiune. Sârbul a aruncat 83%(5/6) la două puncte, 100%(1/1)  la trei puncte și 83% (5/6) la linia de pedeapsă.

La capitolul marcatori s-a evidențiat Amaury Gorgemans, pivotul celor de la SCM Timișoara a profitat de lipsa de talie a gălățenilor și a terminat cu 22 de puncte marcate și 3 recuperări pentru un indice de 20 la capitolul eficiență. La fel ca Mirkovic, a fost extrem de precis la aruncările din acțiune cu un procentaj de 89% (8/9) la două puncte. 

Singurul jucător de pe teren în double-double a fost Vlad Negoițescu, românul a reușit 11 puncte și 11 recuperări în 30 de minute petrecute pe parchet. 

Cele două echipe revin la meciurile din campionat, acolo unde SCM Timișoara se deplasează la Pitești și CSM Galați primește vizita liderului neînvins din GVB, CSO Voluntari. 

*foto: facebook SCM Timișoara