Stiri Cupa României Masculin

Misa Perisić: “Nu am jucat la adevărata noastră valoare”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
23.09.2013

CSU Atlassib Sibiu a câştigat primul meci oficial al sezonului 2013-2014 în cadrul Cupei României. Elevii lui Miodrag Perisić au învins BC Mureş Tg.Mureş cu scorul 84-78. Tehnicianul sibienilor, în urma partidei, a declarat că este mulţumit de rezultatul în sine, însă nu şi de jocul prestat.

“Mă bucur că am învins, chiar dacă nu am jucat la adevărata noastră valoare. Bojović a jucat foate bine şi ne-a ajutat mult, dar consider că nu contează cine este cel mai bun. Dacă câştigăm, întreaga echipă este bună. Este o victorie de moral, însă nu am jucat cum putem noi defapt. Sunt mulţumit de victorie, însă consider că mai avem lipsuri şi putem juca mai bine decât am făcut-o în această seară. Mureşul a jucat fără doi jucători importanţi, noi fără unul, şi cel mai important lucru este care echipă va fi în formulă completă săptămâna viitoare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!