Stiri Cupa României Masculin

Miša Perišić: „Rezultatul e bun, pentru că ne dă şansa să luptăm pentru calificare”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
05.01.2015

CSU Atlassib Sibiu a rămas cu şanse reale de calificare în semifinalele Cupei României, deşi a pierdut prima manşă din disputa cu deţinătoarea trofeului, CS Energia Târgu-Jiu, scor 78-82.

Miša Perišić, tehnicianul celor de la CSU Atlassib Sibiu, s-a arătat mulţumit de rezultatul şi prestaţia elevilor săi şi speră că echipa sa va remonta diferenţa de patru puncte şi se va califica în Final Four-ul Cupei României, după multă vreme.

„Rezultatul e bun, pentru că ne dă șansa să luptăm pentru calificare, pe teren propriu, la Sibiu, și, în mod special, pentru că am jucat fără Bojovic, doar în cinci jucători străini. Am întâlnit o echipă foarte bună, care s-a calificat în faza a doua din Eurochallange, cu o echipă întărită cu un jucător grec de echipă națională, dar și în condițiile acestea am jucat mai bine decât în meciul din Campionat. Aşteptăm suporterii să ne susţină în număr cât mai mare pentru că avem şanse ca după mult timp să ne calificăm în Final Four-ul Cupei României”, a declarat Miodrag Perisic, la finalul partidei.

Returul se joacă vineri, 9 ianuarie 2015, de la orele 18:00, în Sala Transilvania din Sibiu.

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!