Stiri Cupa României Masculin

Mladen Jeremic a depășit borna celor 3000 de puncte marcate în Liga Națională

Mladen Jeremic a depășit borna celor 3000 de puncte marcate în Liga Națională

FC Argeș Basketball a trecut pe teren propriu de CS Dinamo București, scor 66-61 într-un meci disputat miercuri, 23 martie, în etapa a 25-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Partida a reprezentat atingerea unei borne importante pentru Mladen Jeremic, jucătorul piteștenilor trecând de 3000 de puncte marcate în campionat.

Jerry a reușit această performanță la meciul cu numărul 188 în LNBM. Sârbul și-a trecut în cont 9 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive împotriva lui Dinamo, cu 4/7 din acțiune.

 

👑 Mr. Jerry sau, mai bine zis, jucătorul cu 3.000 puncte în @ligadebaschet ! Chapeau bas, maestre! 🦅

Posted by FC Argeș Basketball on Wednesday, March 23, 2022

Jeremic petrece al treilea sezon alături de FC Argeș, acesta revenind anul trecut în Trivale după ce în 2019-2020 a evoluat la Dinamo Știința București. Sportivul a evoluat pentru prima dată în România la SCM Timișoara, pe Bega aflându-se timp de trei sezoane.

În actuala stagiune, Jeremic are medii de 14.4 puncte, 2.5 pase decisive și 2.3 recuperări, cu 41% de afară în 24 de apariții în Liga Națională.

FC Argeș a ajuns la 19-5 bilanț prin succesul împotriva lui Dinamo.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii