Stiri Cupa României Masculin

Mladen Jeremic își va continua cariera la CSM Târgu Mureș

Mladen Jeremic își va continua cariera la CSM Târgu Mureș

În cursul acestei seri, CSM Târgu Mureș a anunțat cel de-al doilea transfer din această vară. Este vorba de Mladen Jeremic, un baschetbalist cu mare experiență în România, care a jucat ultima oară la CS Rapid București.

Jeremic și-a început cariera în 2007, când a semnat cu FMP Belgrad, echipă alături de care a evoluat și în EuroCup. De-a lungul anilor, jucătorul de 1.96 metri a mai jucat pentru KK Vrsac, Reggio Emilia, Bucaneros, KK Metalac Valjevo și BC Igokea.

În 2015, Jeremic a sosit în România și a semnat cu SCM Timișoara, formație la care a rămas până în 2018. Apoi, sportivul sârb a trecut la FC Argeș Basketball, CS Dinamo Știința București și, după aceea, a petrecut încă două sezoane la Pitești.

În 2022, Jeremic l-a însoțit pe Tudor Costescu la CS Rapid București, contribuind la clasarea formației din Capitală pe poziția a patra. Jucătorul în vârstă de 35 de ani a avut medii de 10.8 puncte, 2.3 recuperări și 1.4 pase decisive în mai puțin de 24 de minute petrecute pe teren.

Așadar, CSM Târgu Mureș devine a cincea echipă din România la care evoluează Mladen Jeremic, baschetbalist care n-a mai părăsit țara noastră din 2015, de când a semnat cu SCM Timișoara.

Urmează, astfel, sezonul cu numărul 9 pentru Jeremic în Liga Națională de Baschet Masculin. CSM Târgu Mureș a mai anunțat transferul lui Radu Paliciuc de la Laguna București. De asemenea, Szabolcs Santa, Alin Borșa, Tamas Boloni, David Engi Rosenfeld, Botond Solyom, Vlad Nistor, Cristian Mureșan, Botond Szilveszter, Răducu Blaga, Goran Martinic, Jakob Lowrance, Goran Gajovic și Jonathan Person rămân în lotul antrenat de George Trif și Vlad Pora.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:
  • Suporterrrr :

    Retirement house
    Bine ca sunt juniorii care mai trag in jos media de varsta a echipei, care fara ei ar fi de 33 de ani. Sa le reaminteasca cineva ca nici celor de la Lakers nu le-a iesit acum 2 ani.

    cu 9 luni în urmă (18.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!