Stiri Cupa României Masculin

Mladen Jeremic: „Meciul decisiv în orice serie e mereu dificil”

Mladen Jeremic: „Meciul decisiv în orice serie e mereu dificil”

FC Argeș Basketball s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin în urma victoriei de luni, 9 mai, în meciul decisiv al seriei cu SCM Universitatea Craiova, scor 75-73 în Trivale.

La finalul întâlnirii, Mladen Jeremic a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru baschet.ro, începând astfel:

„A fost un meci foarte greu. Meciul decisiv în orice serie e mereu dificil. N-am avut destulă energie, dar nici eu n-au jucat la capacitate maximă azi. Nu a fost ușor, n-am făcut cel mai bun meci, dar în cele din urmă cred că am meritat să câștigăm și să ne calificăm în semifinale.”

Reporterul prezent la sală l-a întrebat pe Jerry cât de importante au fost aruncările marcate în momentele importante:

„E vorba de încrederea în tine, pentru ceea ce faci în fiecare zi la antrenamente. E foarte simplu. Dai tot ce ai mai bun și lucrurile se întorc într-un mod bun în favoarea ta.”

Jucătorul lui FC Argeș a vorbit și despre seria cu U-BT Cluj din penultimul act al campionatului:

„Cu siguranță Clujul este favorită în semifinale, pentru ce au arătat în acest sezon nu doar în campionat, ci și în BCL. Ei beneficiază de avantajul terenului propriu, dar nu ne vom da bătuți și o să mergem acolo să ne luptăm și vedem ce iese.”

Mladen Jeremic a încheiat cu 14 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive disputa împotriva Craiovei, petrecând 35 de minute pe parchet.

FC Argeș o să se dueleze cu U-BT Cluj pentru un loc în finala LNBM, primele două meciuri urmând să se joace în Ardeal.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!