Stiri Cupa României Masculin

Mladen Jeremic, un nou sezon la BCM U Pitești

Mladen Jeremic, un nou sezon la BCM U Pitești

BCM U Pitești a anunțat continuarea colaborării cu Mladen Jeremic și pentru sezon următor. Sârbul va bifa astfel a treia stagiune în echipamentul alb-violet al grupării din Trivale.

În vârstă de 33 de ani, Mladen Jeremic este un marcator prin excelență, care acum are și experiența de partea sa. El se află în România din sezonul 2015/2016, când a ajuns la SCM Timișoara și unde a petrecut trei sezoane. A trecut la Pitești pentru un sezon, apoi a mers la Dinamo tot pentru o stagiune, pentru ca în 2020/2021 să revină în Trivale.

Mladen Jeremic a strâns 164 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin. În sezonul 2020/2021 el a bifat 33 de prezențe și a avut medii statistice de 11.8 puncte, 2.8 pase decisive și 2.1 recuperări.

În cariera sa, Jeremic a mai jucat la Borac Cacak, FMP Zeleznik, Reggio Emilia, Igokea, Metalac și Vrsac.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Bun
    Un jucător bun, depinde ce PG își aduce Piteștiul, cred că va fi unul peste valoarea lui Talton. Gajovic nu cred că va rămâne, iar Bihshop cred că va prinde un contract bun în afara României. Pitești Sibiu pentru locul 4.

    cu 2 ani în urmă (27.07.2021)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      Da
      Din cate stiu Bishop joaca deja in Puerto Rico si Gajovic a prelungit cu un sezon pentru ca va fi capitan?

      cu 2 ani în urmă (27.07.2021)
    • Csm.O:

      Bishop
      Are contract doar pe perioada verii in Puerto Rico, are prestații excelente de aceea mă gândesc că va prinde un contract bun. De Gajovic nu știu nimic mă gândeam doar că a avut un sezon mai șters și nici nu a prins minte cate își dorea.

      cu 2 ani în urmă (27.07.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!