Stiri Cupa României Masculin

Mladen Jojic:"Am pierdut calificarea la Bucureşti"

Marius Petri

Marius Petri
28.09.2013

Deşi au reuşit să caştige în returul de la Timişoara, scor 80-84, steliştii părăsesc Cupa României, datorită handicapului de nouă puncte înregistrat în partida tur. La sfârşitul meciului, antrenorul bucureştenilor, Mladen Jojic, a oferit câteva declaraţii, fiind vizibil deranjat de căderea elevilor săi din ultima parte a jocului:

Contează victoria din această seară?

E bine că am caştigat, dar din păcate nu mergem mai departe. Calificarea am pierdut-o la Bucureşti, pentru că am jucat foarte rău în tur. Aici este foarte greu de jucat, Timişoara este o echipa foarte bună şi puternică. În seara asta am jucat bine la început, am avut o apărare foarte bună pentru 35-36 de minute. Dar în baschet, unele detalii pot decide meciul. Au fost unele momente-cheie în care n-am avut reacţii bune şi ne-am grăbit să aruncăm la coş, dându-le ocazia adversarilor să revină în meci. În final am castigat, dar dacă e sa învăţăm ceva din meciul acesta este că în Cupă trebuie să joci la fel de bine în ambele meciuri. Am jucat bine în seara asta, dar n-a fost de ajuns.

Care au fost momentele-cheie sau detaliile care au facut diferenţa azi?

Nu este posibil ca jucatorii să uite modul în care au jucat şi s-au apărat în primele 35 de minute.  Au fost doua-trei ocazii în care Timişoara a marcat uşor şi la nivelul acesta nu se poate întampla asta, cel putin asta e filozofia mea în baschet. Aceste greşeli au fost de ajuns ca Timişoara să ne ajungă şi să revină în joc. De asemenea, a fost foarte greu pentru noi să jucăm fără Stănescu şi Nyakundi în ultimele minute, pentru că sunt jucători experimentaţi şi valoroşi. Vreau să felicit Timişoara şi să le urez succes în turul următor. 

Fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!