Stiri Cupa României Masculin

Mladenovic a re-debutat la BC Mureș cu un double-double

Noémi Csiki

Noémi Csiki
28.09.2013

Aleksandar Mladenovic a fost transferat la BC Mureș de la Gaz Metan Mediaș în această vară, după ce jucase deja un sezon în culorile alb-albastre.

Pivotul a absentat la primul meci oficial al mureșenilor, de la Sibiu, așa că prima lui evoluția din acest sezon a avut loc în returul primei faze a Cupei României.

La partida câștigată de mureșeni cu scorul de 100-74, Mladenovic a arătat o performanță de pivot solid. El a început sezonul cu un double double: 13 puncte, 12 recuperări (4 ofensive), 4 capace, 2 pase decisive și o intercepție. El a marcat 6 din 11 încercări (54%) din acțiune și 1 din 2 libere, și pierdut mingea o singură dată în cele 31 de minute jucate, iar indicele lui de eficiență a fost de 25.

În sezonul trecut, la Mediaș, Mladenovic a avut medii de 9,9 puncte și 5,2 recuperări pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!