Stiri Cupa României Masculin

Monyea Pratt revine la BC CSU Sibiu pentru a o ajuta să ajungă în playoff

Monyea Pratt revine la BC CSU Sibiu pentru a o ajuta să ajungă în playoff

Am trecut deja de turul primei faze a Ligii Naționale de Baschet Masculin, iar lupta pentru calificarea în faza următoare devine din ce în ce mai intensă. Formațiile din cele două grupe continuă să facă mutările și ajustările necesare pentru a-și asigura șanse cât mai mari la terminarea pe unul din primele cinci poziții.

Una dintre aceste echipe este BC CSU Sibiu, care l-a înlocuit pe Miguel Angel Hoyo cu Tomas Rinkevicius. Sub comanda noului antrenor, gruparea galben-albastră a adunat trei victorii și o singură înfrângere, încasată în fața lui Rapid București: 88-83.

Rinkevicius nu a venit doar cu schimbări de natură tactică, ci a efectuat și un nou transfer. Monyea Pratt, care a început sezonul la CSM Focșani, va reveni la BC CSU Sibiu pentru a o ajuta să ajungă în playoff.

În această stagiune, baschetbalistul american a adunat următoarele statistici: 14.7 puncte, 8.0 recuperări și 4.3 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 21.0. Așadar, Pratt a fost unul dintre cei mai buni jucători ai turului în ediția 2022-2023 a Ligii Naționale.

Sportivul originar din Alabama nu este străin de CSU Sibiu, fiind unul dintre favoriții fanilor după ce a mai jucat în galben-albastru atât în perioada 2017-2019, cât și în sezonul 2021-2022.

La începutul săptămânii trecute, în 19 decembrie, Pratt a jucat ultimul meci pentru CSM Focșani, fiind cel mai bun jucător al vrăncenilor în duelul cu Dinamo București: 14 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții.

Mâine, în 28 decembrie, CSU Sibiu se va deplasa pe terenul lui CSM Târgu Mureș, pentru un joc din etapa a 12-a a Ligii Naționale în care probabil că se va consemna revenirea lui Pratt în echipamentul galben-albastru.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Ok
    O mutare bună pentru situația în care suntem
    Chiar mă gândeam undeva la începutul sezonului cum ar fi fost cu Mo in locul sârbului și Gicu in locul turcului :⁠-⁠)

    Întrebarea mea este, spanioli (3) au plecat toți?

    În rest măcar există interes de schimbare, eu mai sper la măcar una in ceea ce privesc străinii

    cu 1 an în urmă (27.12.2022) Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    bun
    a plecat cel mai bun jucator de la csm..in rest, pace prietenie

    cu 1 an în urmă (05.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!