Stiri Cupa României Masculin

Murărescu: „Sunt mulţumit de joc şi nu am motive de supărare”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
21.09.2013

La finalul partidei pierdute de Timba, pe teren propriu cu CSU Ploieşti, scor 86-108, antrenorul gazdelor, Bogdan Murărescu, a declarat că era de aşteptat o astfel de evoluţie a partidei :

„Nu am avut rotaţie, a fost un meci foarte intens, şi era normal ca jucătorii să cedeze fizic. Din cauza aceasta am pierdut din agresivitate şi luciditate în atac, au intervenit greşeli şi lipsa de soluţii. Cât timp au fost odihniţi jucătorii au arătat foarte bine. În general sunt mulţumit de joc şi nu am motive de supărare.”

Referitor la situaţia incertă a lui Jordan Glynn, Murărescu  spune că jucătorul va trebui să se opereze din nou şi luni se va lua o decizie.

„Depinde cât durează recuparea. Dacă durează o lună şi jumătate nu se pune problema să îl păstrăm, altfel cu siguranţă va rămâne."

În ceea ce priveşte meciul de retur de săptămâna viitoare, Murărescu este conştient că este foarte greu să răstoarne scorul dar speră ca echipa să joace mai bine decât a făcut-o astăzi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!