Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM – Etapa a V-a, Grupa Roșie: Randal Falker

MVP LNBM – Etapa a V-a, Grupa Roșie: Randal Falker

Etapa cu numărul din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin a propus derby-ul dintre U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, câștigat la final de clujeni cu scorul de 89-88.

Totuși, MVP-ul al acestei runde vine de la Sibiu. Randal Falker și-a puratat echipa în spate în victoria de la Timișoara, scor 71-61. Pivotul lui BC CSU Sibiu a reușit 28 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 4 turnovers în mai puțin de 30 de minute petrecute pe parchet. Punctele lui Falker au venit după 11/13 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 3/3 de la linia de fault. În urma acestei prestații, baschetbalistul american a acumulat un indice al eficienței de 36 de unități.

De remarcat este faptul că Falker a avut 8 recuperări ofensive în partida de pe Bega. Randal Falker și-a depășit recordul de puncte în acest sezon și și-a egalat recordul de eficiență. El a mai atins borna 36 într-un meci cu Dinamo când a reușit 17 puncte și 18 recuperări. La cel de al 2-lea sezon alături de BC CSU Sibiu, Randal Falker are cifre statistice de 10.9 puncte, 9.7 recuperări, 1.6 pase decisive și 17.1 la eficiență.

Derby-ul dintre U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea a propus totuși un nominalizat la titlul de MVP, în persoana lui Donatas Tarolis. Lituanianul a încheiat partida cu 24 de puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, un capac, 2 mingi pierdute și un indice al eficienței de 23 de unități.

*foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!