Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM – Etapa a VII-a, Grupa Valorică A: Isaiah Philmore

MVP LNBM – Etapa a VII-a, Grupa Valorică A: Isaiah Philmore

Etapa a VII-a din LNBM s-a încheiat după partidele care s-au jucat sâmbătă, 23 noiembrie, iar CSU Sibiu a trecut în overtime de SCM Timișoara, scor 100-96. Asta în timp ce și CSM CSU Oradea a întors partida cu SCM U Craiova și a obținut o victorie importantă pe teren propriu, scor 70-61.

Isaiah Philmore a adunat 26 de puncte, cu 8 recuperări și 2 intercepții, cu 10/15 din acțiune, 1/3 de la 3 puncte și 5/5 de la libere. Philmore a avut +30 la eficiență, fiind cel mai bun jucător al Sibiului în partida cu Timișoara.

În replică, Giordan Watson a avut o prestație deosebită în partida contra Craiovei, marcând 18 din cele 24 de puncte ale sale în repriza secundă, în special într-un run din sfertul al treilea în care Oradea a recuperate deficitul față de trupa lui Aco Todorov. Watson a terminat cu 10/15 din acțiune, cu 4/6 de la 3 puncte și +24 la eficiență.

Cum redacția baschet.ro a fost împărțită în a oferi o decizie finală și fiind seara dinaintea alegerilor prezidențiale, am decis să lăsăm la alegerea urmăritorilor noștri de pe instagram pe cine să alegem drept MVP-ul rundei.

Iar după un poll care a durat mai bine de 16 ore, rezultatul final a fost Isaiah Philmore, cu 56% și Giordan Watson – 44%.VEZI GALERIE FOTO

Astfel, jucătorul lui CSU Sibiu a primit distincția de MVP al rundei cu numărul 7 din LNBM – Grupa Valorică A.

*foto: Dragoș Dumitru / facebook BC CSU Sibiu

PS: Dacă nu ați făcut-o deja, sunteți invitați să ne dați follow și pe contul nostru de instagram

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Exceptional
    Acest Philmore. Din punctul meu de vedere, Sibiul a pastrat cel mai solid jucator din lotul trecut.

    cu 4 ani în urmă (25.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!