Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM, etapa a XI-a: Ousmane Barro și Karlo Vragovic

MVP LNBM, etapa a XI-a: Ousmane Barro și Karlo Vragovic

Runda a XI-a din LNBM, Grupa Valorică A, ne-a rezervat derby-ul Ardealului, câștigat de U-BT Cluj pe terenul lui CSU Sibiu, dar și două partide foarte importante pentru lupta la Top 6.

Astfel, Dinamo Știința a învins SCM Timișoara, scor 84-76, iar Ousmane Barro a fost fără îndoială omul meciului. În 35 de minute pe teren, Barro a adunat 18 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive și a terminat partida cu 80% (8/10) la două puncte și 67% (2/3) la aruncările libere.

Pivotul lui Dinamo Știința traversează un sezon bun și se situează pe locul 3 în topul celor mai eficienți jucători din Grupa Valorică A, cu o medie de 19,8. Acesta a jucat în toate cele 11 meciuri ale echipei sale din acest sezon și a adunat medii statistice de 12.8 puncte, 7.1 recuperări, 1.6 pase decisive, 1.5 intercepții și 0.9 capace.

Luni, CSA Steaua a învins SCM U Craiova cu 93-90. În ciuda performanței lui Keith Clanton (10 puncte, 18 recuperări, 5 pase decisive), Karlo Vragovic a fost cu siguranță omul meciului pentru steliști. Croatul a fost cel mai bun marcator al Stelei într-o partidă în care a adunat 31 de puncte în 22 de minute. El a strâns 5/6 de la 2 puncte, 5/7 de la 3 puncte și 6/6 de la libere, pentru +28 la eficiență. L-am ales pe croat omul meciului, deci și MVP al rundei, pentru faptul că a marcat nu mai puțin de 26 de puncte!

Pentru că nu am putut să ne decidem între cei doi, dar și pentru că am gândit în spiritul Crăciunului și „sharing is caring”, am decis să îi nominalizăm pe ambii jucători ca MVP ai rundei a XI-a din LNBM!

*foto: colaj sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!