Stiri Cupa României Masculin

Naje Smith este al cincilea străin din lotul lui FC Argeș

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.08.2023

Naje Smith este al cincilea străin din lotul lui FC Argeș

Numărul de jucători din contingentul de străini de la FC Argeș a ajuns la cinci după cel mai recent transfer anunțat de trupa din Trivale. Naje Smith, baschetbalist de pozițiile 3-4, va bifa primul său sezon la nivel profesionist în Liga Națională de Baschet Masculin.

În ultimele trei sezoane, Smith a reprezentat echipa Universității Boise State, evoluând în 85 de meciuri în NCAA în acest timp. Cel mai prolific sezon al său a fost chiar ultimul, în care a fost titular în 28 dintre cele 34 de jocuri și a avut medii de 10.2 puncte, 5.7 recuperări, 1.3 pase decisive și un capac.

De asemenea, Naje a mai petrecut două sezoane jucând într-o divizie secundară din NCAA, pentru echipa Colegiului Cochise, din Arizona. Acolo a bifat 59 de meciuri, având medii de 23.3 puncte, 8.5 recuperări și 1.3 capace în ultimul său sezon.

FC Argeș s-a reunit luni, 15 august, în Pitești Arena, pentru a începe pregătirile pentru noul sezon. Lotul pe care îl va avea Nebojsa Vidic la dispoziție arată în felul următor: Naje Smith, Raijon Kelly, Brice Douvier, Corey Allen, Nikola Jevtovic, Christian Chițu, Alin Andrieș, Tudor Fometescu, Radu Voinescu și Mihai Gavrilă.

*foto: arbitreronline.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Pariu castigator?
    Sa speram ca se va impune in campionatul romanesc.
    Minute va primi pt ca nu avem acoperita prea bine pozitia lui. Iar daca arunca bine de la 3p e iar un plus pt noi.

    cu 8 luni în urmă (17.08.2023)
    • Ricardo:

      FC ARGES
      Se poate sa fie un debutant de bună calitate nimic de zis dar eu personal ansamblu ma așteptăm la un lot mai puternic măcar la nivelul Sibiului și Rapidului! Din păcate nu s-a putut!

      cu 8 luni în urmă (17.08.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!