Stiri Cupa României Masculin

Nemanja Maric: "De această dată avem un traseu dificil"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.09.2012

 

În carul unui interviu acordat site-ului TotalBaschet, Nemanja Maric, jucător aflat în fața celui de-al 6-lea sezon alături de CSM Oradea, a vorbit despre startul oficial al sezonului 2012/13, făcând referire la participarea la turneul de Cupa României de la Sibiu. Adversari vor fi Energia Rovinari, BC Mureș și BC Miercurea Ciuc.

"Cred că avem adversari foarte dificili. Probabil cea mai grea grupă dintre toate. Nu doresc să subestimez echipele din celelalte serii, dar eu consider grupa noastră ca fiind cea mai dificilă. Sezonul precedent am avut parte de un parcurs ușor (n.r. Miercurea Ciuc în primul tur și Otopeni, care nu s-a mai prezentat, în sferturile de finală) așa că e posibil să fie corect și echilibrat ca de data această să avem parte de un traseu mai dificil."

Chestionat pe seama șanselor de calificare ale formației bihorene dintr-o astfel de grupă, căpitanul CSM-ului a răspuns:

"Desigur. Eu cred că avem o șansă bună. Mureș și Energia sunt două echipe foarte bune, cu jucători de certă valoare în componență. Va fi o provocare interesantă. Sunt nerăbdător să le întâlnim pe ambele. Dar, în același timp, nu vreau să subestimez Miercurea Ciuc. Toate meciurile sunt importante și dificile." 

Interviul poate fi lecturat în întregime AICI.

Foto: Răzvan Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!