Stiri Cupa României Masculin

Nemanja Maric:"Trebuie să dăm ce e mai bun din noi"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
19.09.2013

În cursul zilei de astăzi, SCM Craiova întâlneşte echipa clujeană, ”U” Mobitelco Cluj în prima manşă a Cupei României. Partida, desfăşurată la Sala Sporturilor din Craiova, cu începere de ora 17.15 şi transmisă în direct de DigiSport 3 deschide oficial sezonul competiţional 2013/2014.

Înaintea acestei confruntării, noul component al formaţiei oltene, Nemanja Maric, a vorbit pentru TotalBaschet despre disputa din această seară. El a admis faptul că meciul va fi unul dificil datorită formaţiei clujene care dispune de un plus de experienţă datorită modificărilor efectuate în vară.

Va fi un meci greu, mai ales că avem probleme în ceea ce priveşte rotaţia jucătorilor şi a accidentărilor. Astfel, eu cred că echipa noastră porneşte din start cu un handicap, ceea ce va fi mai dificil pentru noi. Cât despre meci în sine, noi ne aşteptăm să câştigăm, să facem abstracţie de problemele pe care le avem. Trebuie să dăm ce e mai bun din noi şi cu puţin noroc, putem câştiga. Echipa Clujului a efectuat multe schimbări comparativ cu anul trecut. Anul acesta ei au adus jucători experimentaţi, care cunosc campionatul din România şi care ştiu să câştige. Clujul este o echipa interesantă, în special pe hârtie, dar vom vedea ce se va întâmplă în seara aceasta. 

Întrebat dacă pentru gruparea din Bănie Cupa României consituie o prioritate, acesta a răspuns:

Încercăm să abordăm fiecare meci în aceeaşi manieră. Ştim că vom avea parte de multe meciuri anul acesta, în Cupa, în campionat, respectiv în Liga Balcanică, dar trebuie să ne asigurăm că vom juca în fiecare dintre aceste partida cu aceeaşi intensitate şi concentrare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!