Stiri Cupa României Masculin

Nijal Pearson: „Nu e treaba mea să comentez sistemul competițional sau regulamentul”

Nijal Pearson: „Nu e treaba mea să comentez sistemul competițional sau regulamentul”

CSM Oradea a învins-o pe CS Dinamo București cu scorul de 121 la 39 și s-a calificat la Final 8-ul Cupei României, din postura de cel mai bun lucky loser. Bihorenii au avut cinci jucători în double-figures, iar unul dintre ei este Nijal Pearson.

Acesta a adunat 15 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive și o intercepție, având un indice al eficienței de +23. Iată ce a declarat americanul după terminarea jocului:

„Am reacționat foarte bine după meciul de vineri. E important că am rămas uniți. Știam că am pierdut la diferență mare și că este necesar să recuperăm un deficit de 20 puncte. Mă bucur că am jucat colectiv, ne-am făcut datoria și am respectat planul prestabilit. Ne-am dorit să fim competitivi și agresivi de la început, să o ținem așa până la capăt.

Vineri nu pot să spun că am jucat rău, dar sigur nu am făcut o partidă în care să ne facem jocul. Ne-am dorit să ne regăsim și cred că am făcut acest lucru în meciul cu Dinamo. Este o victorie consistentă și o consecință a unei reacții bune din partea echipei”, conform csmoradea.ro.

Întrebat despre cum i se pare formatul Cupei României, Pearson a răspuns următoarele:

„Nu am jucat niciodată într-un astfel de sistem. Este o premieră pentru mine. Nu e treaba mea să judec dacă este bun sau nu. Acesta e sistemul competițional și trebuie să faci tot ce poți pentru a-ți atinge obiectivul. Eu ca jucător tot ce pot să fac este să-mi aduc aportul în echipă, să încerc să o ajut să câștige. Nu e treaba mea să comentez sistemul competițional sau regulamentul.”

La final, baschetbalistul în vârstă de 25 de ani a declarat că nu a mai câștigat niciodată vreun meci profesionist la o asemenea diferență:

„Ca jucător profesionist nu am mai participat la un meci cu asemenea diferență. La liceu s-a întâmplat, dar la nivel profesionist nu. Sunt convins că cei de la Dinamo nu au fost la cea mai bună prestație, dar sunt bucuros că noi am jucat și am luptat până la capăt.”

*foto: Facebook – CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!