Stiri Cupa României Masculin

Nik Dragan este noul jucător al lui SCM U Craiova

Nik Dragan este noul jucător al lui SCM U Craiova

SCM U Craiova a anunțat un nou transfer. Nik Dragan se alătură din această vară lotului condus de Vitaly Stepanovski, după ce în stagiunea precedentă a jucat în Belgia, la Liege Basket.

În vârstă de 23 de ani, Dragan măsoară 2.03 metri și este un jucător care evoluează la pozițiile 3-4. Născut la Novo Mesto, baschetbalistul sloven a jucat la juniorii Olimpijei Ljubljana, după care a petrecut cinci sezoane la nivel de primă ligă în țara natală, pănâ să se transfere în Belgia. Castings Skofja Loka, Hopsi Polzela și Zlatorog Lasko au fost echipele din țara natală pentru Nik Dragan.

În sezonul 2022/2023, la Liege Basket, Dragan a jucat 30 de partide în BNXT League, cu cifre statistice de 10.2 puncte și 5.7 recuperări, cu procentaje de 54.5% de la 2 puncte, 42.1% de la 3 puncte și 72.2% de la linia de fault.

La nivel de juniori, Nik Dragan și-a reprezentat țara la două Campionate Europene U16, în 2015 și 2016.

Pe lângă Nik Dragan, Amedeo Casale, Alex Agapie, Vitaly Zotov și Matt Freeman sunt noutățile Craiovei până în acest moment în vederea sezonului 2023/2024.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!