Stiri Cupa României Masculin

Nikola Jevtovic este noul jucător al lui BCM U Pitești

Nikola Jevtovic este noul jucător al lui BCM U Pitești

BCM U Pitești a anunțat transferul lui Nikola Jevtovic, jucător care a mai avut contact cu baschetul românesc, jucând o stagiune pentru Steaua CSM EximBank.

Jevtovic va împlini 31 de ani pe 19 decembrie 2020. El măsoară 2.09 metri și poate evolua pe pozițiile 4-5. În stagiunea oprită de pandemia de Covid-19, jucătorul sârb născut la Uzice a jucat în Polonia pentru BM Stal Ostrow. Jevtovic a bifat 22 de partide și a acumulat medii statistice de 10.3 puncte și 5.9 recuperări.

În sezonul competițional 2016/2017, Nikola Jevtovic a îmbrăcat echipamentul celor de Steaua CSM EximBank. A bifat 22 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 8.9 puncte, 4.2 recuperări și 0.6 pase decisive în 19.3 minute jucate pe meci. Steaua jucat finala în acel sezon dar Jevtovic nu s-a mai numărat printre jucătorii din rotația de bază a militarilor.

Nikola Jevtovic a debutat la Sloboda Uzice, echipa din orașul natal. A mai trecut pe la Radnicki Kragujevac, Metalac, Igokea Aleksandrovac și Atomeromu SE.

Din lotul de jucători ai lui BCM U Pitești au mai fost anunțați până acum Tony Bishop, Goran Gajovic, Mladen Jeremic, Mihai Măciucă, Mihai Căprărescu, Tudor Gheorghe, Bogdan Popa și Rareș Uță. Formația din Trivale l-a numit în funcția de antrenor pe Tudor Costescu, tehnician ce a câștigat o cupă a României la Pitești.

foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești S. C. :

    Ma asteptam
    La ceva mai mult, il stiu de la Steaua, nu m a impresionat. Sa vedem ce PG va veni si ultimul jucător străin ma gandesc ca va fi un 2 3. Eu cred ca lotul a fost gândit de Costescu cu Badiu in rotație, i a dat planurile peste cap cand a semnat cu Voluntari.

    cu 3 ani în urmă (16.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Exact asta vroiam și eu să zic... Absolut neimpresionant la Steaua, îmi aduc aminte că pe final nici nu mai prindea foaia. Nu foarte puternic și cam fugea de contact...
      În fine, o fi avut sezoane mai bune în Ungaria și Polonia.. Mă gândesc că știe Costescu de ce l-a luat...

      cu 3 ani în urmă (16.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!