Stiri Cupa României Masculin

Nikola Markovic: „Mă bucur pentru suportul publicului și sper că i-am făcut mândri”

Nikola Markovic: „Mă bucur pentru suportul publicului și sper că i-am făcut mândri”

CSM CSU Oradea a izbutit miercuri, 2 noiembrie, a cincea victorie consecutivă, impunându-se în fața lui Cholet Basket, scor 77-69, după o revenire spectaculoasă, și astfel a ajuns pe prima poziție în grupa E din FIBA Europe Cup.

Unul din cei mai buni jucători ai orădenilor a fost Nikola Markovic, care a adunat 13 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Iată ce a declarat sârbul din lotul lui Cristian Achim, la finalul jocului:

„Este o victorie importantă pentru noi. Este un succes ce ne mărește șansele de calificare și ne pune într-o situație bună în grupă. Mă bucur pentru jocul nostru defensiv în condițiile în care știm că avem o echipă foarte talentată cu multe opțiuni în atac. Este important să câștigăm astfel de meciuri cu apărare. Dă un plus de încredere și de opțiuni grupului nostru. Fără îndoială am întâlnit un adversar puternic. Cunoaștem bugetul lor și am întâlnit jucători pe care anii trecuți îi urmăream în Euroligă. E o victorie extrem de importantă pentru club și pentru noi cei care facem parte din echipă. Mă bucur pentru suportul publicului și sper că i-am făcut mândri în această seară”, conform csmoradea.ro.

Markovic a vorbit și despre prestația sa individuală, cât și despre perioada excelentă pe care o parcurge CSM Oradea:

După cum spuneam, avem o echipă talentată. Avem multe opțiuni în faza de atac. Eu mă bucur că azi am putut să dau o mână de ajutor la finalizare. Mă bucur că mi-au intrat aruncările. Așteptam de ceva timp acest moment, dar a meritat așteptarea. Este a cincea victorie consecutivă pentru echipa noastră în toate competițiile. Suntem în continuare neînvinși în această sală. Avem toate motivele să fim optimiști și să privim cu încredere spre viitor. Avem 3-1 la general, dar lupta pentru calificare este departe de a fi încheiată. Avem două deplasări, astfel încât va trebui să ne pregătim corespunzător pentru acestea.

Pentru CSM Oradea urmează o perioadă de pauză, cauzată de acțiunea echipei naționale, urmând ca Leii Roșii să revină pe teren în 16 octombrie, în duelul cu CSM Galați.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!