Stiri Cupa României Masculin

Nikola Pesakovic: „Este imposibil să te menţii în formă într-un apartament”

Nikola Pesakovic: „Este imposibil să te menţii în formă într-un apartament”

Nikola Pesakovic, căpitanul lui SCM Timișoara, a stat 28 de zile în auto-izolare din cauza regulilor impuse de Guvernul Serbiei.

Pesakovic a intrat în țara natală cu puțin timp înainte ca autoritățile să închidă granițele, însă a fost nevoit să petreacă 28 de zile în izolare. Acesta a petrecut întreaga perioadă într-un apartament din Cacak. 

Baschetbalistul a povestit cum a arătat viața sa în auto-izolare, dar și despre situația din Serbia la ora actuală:

Am plecat din Timişoara în 18 martie. Guvernul Serbiei a impus ca toţi cei care se întorc acasă din alte ţări europene să stea în auto-izolare timp de 28 de zile. Pentru mine este ultima zi, de la Cacak plec la Rudnik, unde sunt aşteptat de soţia şi de fata mea. Ele au fost acolo în tot acest timp. Şi în Serbia se doreşte limitarea contactelor între oameni, consider la rândul meu că este mai bine să stăm singuri. Ce am făcut în ultimele săptămâni? Am citit cărţi, am vizionat sute de filme, dar m-am şi antrenat. Totuşi, este imposibil să te menţii în formă într-un apartament. Şi este greu să stai singur într-un apartament, totul devine plictisitor după 28 de zile de carantină. Am aşteptat să se termine această perioadă şi să-mi revăd familia. Sunt în contact cu colegii mei şi cu antrenorul, vorbim pe WhatsApp, întrebarea cea mai frecventă este cea despre sănătatea fiecăruia. Este o situaţie nouă şi pentru noi, dar nu putem face mai mult decât să aşteptăm să se termine totul.

Chiar dacă a petrecut o perioadă lungă în auto-izolare, Pesakovic se poate considera norocos, luând în considerare faptul că trei baschetbalisți străini de la SCM Timișoară încă nu au părăsit România, este vorba despre belgianul Amaury Gorgemans, care este însoțit de familie și de americanii Troy Franklin și Sherwood Brown. 

*foto: Baschet SCM Timisoara

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!