Stiri Cupa României Masculin

Niksa Bavcevic: "A fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.01.2013

Foto: Andor Marton

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a izbutit, sâmbătă seară, să remonteze handicapul după turul Cupei României şi să învingă CSM Oradea la o diferenţă de peste şase puncte pentru a se califica în Final Four-ul Cupei României. Clujenii s-au impus cu scorul de 75-61 într-o partidă pe care au dominat-o de la un capăt la altul şi vor întâlni CSU Ploieşti în semi finala Cupei României.

La finele jocului tehnicianul Niksa Bavcevic şi-a felicitat jucătorii afirmând că este cel mai bun meci înregistrat de elevii săi de când a preluat echipa.

Am reacţionat bine în momentele cheie, cred că per total a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Cred că merităm cu prisosinţă victoria, am domonat la recuperări, am avut o mulţime de pase decisive, jocul a mers bine. Vreau să le mulţumesc fanilor, sala a fost superbă, dar doresc să le mulţumesc şi suporterilor de la Oradea care au venit la meci. În această seară am avut parte de o atmosferă excelentă pentru baschet. Cheia jocului a fost apărarea noastră, am ţinut liderul la zi al campionatului la 61 de puncte marcate. Trebuie felicitaţi băieţii, am pregătit acest meci foarte punctual şi totul a fost bine. Am avut o mică criză în joc când D.J. a fost pe bancă, însă în restul timpului am fost la conducerea meciului. Putem fi foarte mulţumiţi, mai ales în privinţa determinării jucătorilor. Să nu uităm că şi Djapa nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică, încă nu este familiar cu sistemele noastre de joc.

Suntem patru echipe în Final Four şi, în mod logic, avem 25% şanse de a câştiga trofeul. Toate celelalte echipe care s-au calificat sunt foarte puternice, ceea ce ne arată din nou valoarea ligii româneşti de baschet.

În privinţa lui Wesley Channels mai avem timp de gândire încă două zile, vom vedea ce decizie vom lua.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    napoca
    sper sa il luati pe wesley in loc la nakic!:)

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • baschetpur :

    Fayr Play
    PAi cum domnule antrenor, nimic de arbitraj!!!! Cand perde clujul sunt de vina arbitrii si jucatorii, cand castiga e bun antrenorul. Pai cum e asta? Acum ca ati castigat nimic de arbitrii? Acum nu au mai fost blocaje? nu au mai fost pasi? Dar ce facem acum domnilor din cluj cu acest comportament al acestui antrenor? Mai avea un pic si pune acapac in ultimile 2 min! Proteste de ATENTIE prima faza de joc. Eram deacord cu dumneavostra cand il criticati pe iacobescu sau pe ziguli, dar nu pot fi deacord cu dumneavostra cand treceti cu vederea acest comportament. Si acest om este antrenor. din cate vad eu e liber la comentarii la sfidat regulamentul la toate echipele. foarte bine asa sa fie, dar de acum in colo nu mai avem voie sa comentam ce face iacobescu ziguli sere etc. tacem si inghitim, neam pierdut acest drept. iar arbitrii siau pierdut inca odata oportunitatea de a arata ca sunt cu sira spinarii intacta. pacat.

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    baschetpur
    gresesti, acest antrenor este scuturat mereu de domnii din cluj pe acest site, nu numai iacobescu...are chiar si un supranume dat de acesti domni!...arbritajul e o poveste intreaga... si acum a lasat de dorit...

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!