Stiri Cupa României Masculin

Niksa Bavcevic: "Nu există mari secrete între cele două formaţii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.12.2012

Prima manşă a sferturilor Cupei României se va încheia sâmbătă seară, cu partida dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi CSM Oradea, programată să debuteze la orele 20:30, în direct pe postul Digi Sport 1.

Niksa Bavcevic a participat la conferinţa de presă desfăşurată vineri dimineaţă şi a vorbit despre următorul adversar. În opinia tehnicianului croat, între Oradea şi Cluj nu există mari secrete, iar pentru a obţine victoria Bavcevic îşi doreşte ca echipa sa să fie mai atentă sub panouri respectiv să repete ziua excelentă pe care au înregistrat-o la capitolul aruncări din acţiune.

În mai puţin de 20 de zile avem programate trei meciuri împotriva echipei CSM Oradea. Nu există mari secrete între cele două formaţii. În meciul de la Cluj-Napoca ne-a mai lipsit 3 puncte pentru a câştiga. După cum ţineţi minte, am fost total depăşiţi la capitolul recuperări, 34-17, şi au beneficiat de un procentaj excelent din partea pivoţilor, adică 100%. Meciul de sâmbătă va fi cu totul altfel, vom fi foare atenţi de această dată, vom miza pe tranziţia devensivă. Vom încerca, dar va fi foarte greu, să repetăm ziua excelentă pe care am avut-o la aruncările din acţiune respectiv numărul mare de pase decisive. Trebuie să fim mai atenţi pentru că, în acest joc, cheia va fi jocul sub panouri. După cum ştiţi avem un nou jucător care se află în probe pentru următoarele zece zile. Primele impresii sunt pozitive şi sperăm să rămâna aşa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!