Stiri Cupa României Masculin

O nouă victorie pentru U BT Cluj-Napoca în LNBM

O nouă victorie pentru U BT Cluj-Napoca în LNBM

U BT Cluj-Napoca a obținut un nou succes în Liga Națională de Baschet Masculin. Trupa antrenată de Mihai Silvășan rămâne neînvinsă și după meciul de la Târgu Jiu cu CSM desfășurat astăzi, 29 octombrie și încheiat cu scorul de 85-70.

Echipele de start:

Târgu-Jiu: Sly, Ilie, Troupe, Glogovac și Allen
U BT: Brown, Guzman, Colceag, Bircevic și Stipanovic

Partida din orașul lui Brâncuși a fost una fără istoric. U BT Cluj-Napoca a știut să-și facă viața ușoară încă din start. Primele 5 minute au fost dominate copios de oaspeți care duceau scorul la 17-2. Gorjenii au reușit să mai oprească tăvălugul dar diferența era uriașă la finalul primului sfert, 25-7. Din acel moment linia scorului a rămas constantă. CSM Târgu Jiu a câștigat sfertul secund la doar o posesie și la cabine se intra cu scorul de 41-25. În repriza secundă clujenii au preferat să-și conserve avantajul, care nu a scăzut niciodată la mai puțin de 11 puncte. Finalul de meci a fost fără istoric și U BT Cluj-Napoca a ajuns la 5 victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin, după succesul de la Târgu Jiu cu scorul de 85-70.

Karel Guzman a fost omul meciului cu 18 puncte și 7 recuperări. Dustin Hogue a adăugat la rândul său 18 puncte plus 6 recuperări. Brandon Brown și-a trecut în cont 10 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Brandon Sly cu 14 puncte a fost cel mai bun marcator al gazdelor, lângă care a adăugat și 7 pase decisive. Kevin Allen a înregistrat un double-double, 13 puncte și 10 recuperări iar Porter Troupe a adăugat 11 puncte și 3 pase decisive.

CSM Târgu Jiu rămâne fără succes în LNBM și după această etapă, în timp ce U BT Cluj-Napoca nu a simțit gustul înfrângerii până în acest moment.

foto: U BT Cluj-Napoca (facebook)

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Gen Two :

    La fel ca meciul de la Craiova
    Meci lejer, fără ca cei din Tg. Jiu să se ofenseze. Îmi place echipa lor, sper să încurce niște echipe cu pretenții.

    La fel ca la Craiova, impresia lăsată e că băieții nu au forțat, jocul a fost la discreția lor.
    Câteva observații. Guzman are mult chef de joc sezonul ăsta, îmi place mult de el. Hogue cu prestații din ce în ce mai bune și din câte văd are și aruncare de la semi-distanță, foarte bine. Bircevici, un jucător de clasă, vede spațiul liber imediat, are o poziționare impecabilă, este acolo unde trebuie să fie. Eu nu mă aștept la un monster game din partea lui, cum zicea cineva aici, dar este un jucător de echipă, îmi place mult de el. De restul mă abțin, spun doar că echipa asta îmi palce mult de tot.

    În rest, Hai U!

    cu 2 ani în urmă (30.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Felicitări
    Speram sa vad mai multi tineri în această partidă. Haide U-BT

    cu 2 ani în urmă (30.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Numai
      Pașca, Colceag și Grasu au făcut deplasarea și au jucat toți. Ceilalți joacă la U18.

      cu 2 ani în urmă (30.10.2021)
    Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Cred ca nu o sa piarda niciun meci in sezonul regulat U BT Cluj-Napoca
    Evolutii solide din partea ambelor tabere

    cu 2 ani în urmă (30.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    Nice
    Mi-o placut ca am avut o formula cu Watson si Brown pe teren in acelasi timp. Se pare ca Brown poate juca si pozitia 2. Mi s-o parut ca am miscat bine mingea in formula respectiva. Imi place de Silva ca incearca si altfel de formule de joc. Cum ar fi small-lineup-ul asta.

    cu 2 ani în urmă (30.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!