Stiri Cupa României Masculin

Octavian Popa Calotă continuă la CSM Mediaș

Octavian Popa Calotă continuă la CSM Mediaș

CSM Mediaș și Octavian Popa Calotă continuă colaborarea începută în vara trecută și pentru sezonul competițional 2020/2021. Anunțul a fost făcut astăzi, 5 august, de gruaprea de pe Târnava Mare.

Octavian Popa Calotă a ajuns la Mediaș în vara lui 2019. „Kevin” va împlini 36 de ani în luna noiembrie a acestui an iar în stagiunea precedentă  a jucat 18 partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 13.3 puncte, 5.3 pase decisive și 3.6 recuperări pentru 13.7 la eficiență.

„Mă simt privilegiat și încântat că voi putea evolua la Mediaș pentru încă un sezon. Mi-am dorit foarte mult să continui la Mediaș, deoarece știam că voi avea ocazia să lucrez în continuare cu marea majoritate din grupul de anul trecut. Eu sunt adeptul noului sistem implementat de federație, deci a fost o veste bună pentru mine când am aflat că ne întoarcem la vechiul format. Suntem o echipă încă în formare și ne dorim să facem o figură frumoasă în noul sezon, să practicăm un baschet de calitate și să oferim cât mai multe surprize plăcute fanilor noștri.” a declarat Octavian Popa Calotă pentru pagina oficială a lui CSM Mediaș.

„Kevin” este unul dintre cei mai experimentați jucători din LNBM iar de-a lungul carierei sale a mai jucat al CSU Sibiu, Farul Cosntanța, BCM U Pitești și SCM Timișoara. Din 2010 și până în present a adunat peste 300 de partide pe primul eșalon al baschetului românesc iar în 2017 a participat alături de echipa națională a României la EuroBasket 2017.

Octavian Popa Calotă este primul jucător anunțat de CSM Mediaș pentru sezonul 2020/2021. Clubul medieșean continua cu aceeași bancă tehnică, Mihai Popa – antrenor principal și Dan Popa – antrenor secund.

foto: CSM Mediaș (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!