Stiri Cupa României Masculin

Octavian Popa Calotă își continuă cariera, chiar dacă se apropie de 38 de ani

Octavian Popa Calotă își continuă cariera, chiar dacă se apropie de 38 de ani

Octavian Popa Calotă nu agață ghetele în cui, chiar dacă se apropie de vârstă de 38 de ani. Baschetbalistul român va mai juca cel puțin încă un sezon alături de CSM Petrolul Ploiești.

„Kevin” va împlini 38 de ani pe 22 noiembrie, anul curent. Înalt de 1.89 metri, el este un jucător care evoluează la poziția 1.

Pentru Octavian Popa Calotă va fi al 2-lea sezon petrecut la rând alături CSM Petrolul Ploiești. El al bifat 26 de partide pentru prahoveni și a avut cifre statistice de 3.8 puncte, 1.5 pase decisive și 1.3 recuperări în 14 minute petrecute în medie pe parchet.

Cu o carieră îndelungată la activ, „Kevin” a mai jucat pentru BC CSU Sibiu, Farul Constanța, BCM U Pitești, SCM Timișoara, CSM Mediaș și Dinamo București.

Participant alături de echipa națională a României la EuroBasket 2017, sportivul născut la Focșani a cucerit o Cupă, respectiv o SuperCupă a României alături de formația din Pitești.

Christian Chițu și Bogdan Popa sunt ceilalți care vor juca sub comanda lui Mihai Popa la CSM Petrolul Ploiești și în sezonul 2022/2023.

foto: CSM Ploiești (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!