Stiri Cupa României Masculin

Octavian Popa Calotă, principalul artizan al Sibiului în returul cu Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.10.2014

CSU Atlassib Sibiu a trecut pe teren propriu de CSM-U Oradea cu scorul de 82-80, calificându-se astfel în sferturile de finală ale Cupei României. Fundaşul Octavian Popa Calotă a avut o contribuţie solidă la acest succes al trupei de pe Cibin, fiind de departe cel mai eficient sportiv de pe teren în jocul de miercuri seara. 

Calotă a fost folosit de antrenorul Miodrag Perisic încă din startul întâlnirii, iar până la final a adunat în total aproape 34 de minute de joc. În tot acest timp, sibianul şi-a trecut în cont 20 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepţii şi o singură minge pierdută, totul pentru un indice la productivitate de 23 de unităţi. Din punct de vedere al procentajelor, Octavian a terminat confruntarea cu 60% (6/10) la aruncările din interiorul semicercului, 100% (2/2) de la mare distanţă, respectiv 40% (2/5) de la linia de fault. 

Alţi patru baschetbalişti de sub bagheta tehnicianului Perisic au avut o prestaţie consistentă împotriva orădenilor: Milos Bojovic (16 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 5 intercepţii, o minge pierdută, 18 la eficienţă); Chris Lee (10 puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie, 2 mingi pierdute, 16 la eficienţă); Slobodan Popovic (17 puncte, 4 mingi recuperate, un assist, 3 posesii pierdute, 15 la productivitate); LeVar Seals (12 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie, 5 mingi pierdute, 8 la eficienţă).

*Foto: Ovidiu Dumitru Matiu (Facebook CSU Sibiu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    kevin
    Felicitari pentru jocul bun!

    cu 9 ani în urmă (02.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!