Stiri Cupa României Masculin

Octavian Popa Calotă: "Sper să ne facem fericiţi proprii fani"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.09.2013

Octavian Popa Calota

CSU Sibiu se va duela cu BC Mureş Târgu-Mureş, în turul inaugural al Cupei României. Octavian Popa Calotă, fundaşul sibienilor, consideră că acest joc va fi unul foarte dificil pentru echipa sa.

Meciul cu Mureş o să fie cu siguranţă unul foarte dificil. Va fi un spectacol baschetbalistic deosebit. În afara faptului că se întânesc doua echipe cu tradiţie, se mai întâlnesc şi două dintre cele mai frumoase galerii din ţară. Deci, mă aştept la o sală plină. Sper să ne facem fericiţi proprii fani sâmbătă seară. Mureşul are o echipă experimentată, cu jucători de mare valoare care au un nume deja în campionatul României.

Partida va avea loc sâmbătă (21.09), cu începere de la ora 18:00.

foto: www.rpressport.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    dragutza poza
    l-a prins carcelul...

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!