Stiri Cupa României Masculin

Octavian Popa Calotă va evolua pentru Dinamo în sezonul 2020-2021

Octavian Popa Calotă va evolua pentru Dinamo în sezonul 2020-2021

CSM Mediaș a fost una dintre ultimele echipe din România care și-au anunțat lotul pentru stagiunea 2020-2021. Din păcate pentru baschetul autohton, între timp, primăria orașului sibian a decis retragerea finanțării, astfel că CSM Mediaș nu va putea juca în Liga Națională.

Baschetbaliștii ce aveau contracte cu trupa din Mediaș au început să își caute alte echipe, iar până în prezent, Titus Nicoară a semnat cu CSA Steaua București, Daniel Banciu s-a dus la SCM Timișoara și Stefan Nikolic a ajuns la o înțelegere cu CSM Târgu Jiu.

Un alt jucător important al formației pregătite de Mihai Popa era Octavian Popa Calotă. Conform surselor Baschet.ro, acesta va evolua pentru CS Dinamo Știința București în sezonul 2020-2021. Este pentru prima oară în cariera lui „Kevin” când joacă pentru o echipă din Capitală.

În ultimii 11 ani, Popa Calotă a mai trecut pe la BC CSU Sibiu, BCM U FC Argeș Pitești și SCM Timișoara. În ediția 2019-2020, sub echipamentul lui CSM Mediaș, veteranul român a adunat medii de 13.3 puncte, 5.3 pase decisive, 3.6 recuperări și 1.5 intercepții.

*foto: Facebook – CSM Mediaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!