Stiri Cupa României Masculin

Oferta Superbet.ro pentru semifinalele Cupei României

Oferta Superbet.ro pentru semifinalele Cupei României

Superbet.ro a afișat cotele pentru semifinalele Final Four-ului Cupei României, găzduit de Sala Horia Demian din Cluj-Napoca. 

În prima semifinală, CSM Oradea pornește ca favorită în partida cu CS Dinamo Știintă. Campioana României are o cotă de 1,15 la victorie, în timp ce o eventuală victorie surpriză a echipei antrenate de Tudor Costescu are cota de 6,10. Pentru pariurile de tip Handicap, pariorii au trei variante și pot să aleagă între +/ 10,5 puncte, +/- 11,5 puncte sau +/- 12,5.

          CSM Oradea - CS Dinamo Știința 

              1,15                     6,10

Proaspăt calificată în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup, U-BT Cluj-Napoca este favorită în partida cu SCM Timișoara, cu o cotă de 1,10, în timp ce o surpriză a echipei antrenate de Dragan Petricevic, un antrenor care a câștigat de două ori Cupa României, este cotat cu 7,80. Pentru pariurile de tip Handicap, pariorii au trei variante și pot să aleagă între +/ 12,5 puncte, +/- 13,5 puncte sau +/- 14,5.

        SCM Timișoara - U-BT Cluj-Napoca

                7,80                     1,10

*foto: superbet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!