Stiri Cupa României Masculin

Omari Gudul a semnat cu PGE Spojnia Stargard

Omari Gudul a semnat cu PGE Spojnia Stargard

Omari Gudul a ajuns la un acord cu formația poloneză PGE Spojnia Stargard.

Pivotul congolez de 26 de ani a jucat în sezonul 2019/2020 pentru SCM Craiova. Până în momentul întreruperii campionatului, acesta a adunat medii statistice de 14.4 puncte și 6.6 recuperări pentru un indice de 16,9 unități la eficiență. Una dintre cele mai bune partide ale sale din LNBM a avut loc pe terenul câștigătoarei Cupei României, U-BT Cluj-Napoca, când și-a ajutat echipa să învingă prin cele 17 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții. 

Lăsând la o parte statisticile, Gudul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai spectaculoși jucători care au activat în sezonul 2019/2020 al LNBM.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Octagon Romania (@octagonromania) on

În momentul anulării sezonul 2019/2020, PGE Spojnia Stargard se afla pe locul 9 în campionatului Poloniei, cu un record de 10 victorii și 12 înfrângeri. 

Citește și:

Tyler Laser a ajuns la un acord cu ASC Denain Voltaire

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii