Stiri Cupa României Masculin

Organizatorii au anunțat că în prima săptămână s-au vândut peste 1.000 de tichete pentru turneul final

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.03.2013

Reprezentanții BC Timișoara au anunțat că în prima săptămână de la începerea vânzării biletelor pentru meciurile turneului final al Cupei României la baschet masculin s-au epuizat peste 1.000 de tichete.

Conform anunțului făcut de organizatori, s-au pus în vânzare pachete de bilete pentru întregul eveniment (câte două meciuri în zilele de sâmbătă și duminică, pe 6 și 7 aprilie anul curent). Prețul acestora diferă în funcție de distanța față de suprafața de joc. Astfel, în sectorul A (rândurile 5-13) prețul este de 35 lei, iar în sectorul B (rândurile 14-23) este de 25 lei. Privilegiați sunt cei care posedă abonamente pentru întreg sezonul. Aceștia au locurile rezervate în primele patru rânduri ale Sălii Constantin Jude.

Organizatorii au pus la dispoziție tichete speciale pentru suporterii echipelor vizitatoare. Este vorba despre Gaz Metan Mediaș, CSU Ploiești și U Mobitelco Cluj. Sectoarele laterale au fost rezervate pentru suporterii acestor echipe. De altfel unul dintre acestea servește în mod obișnuit drept sectr special rezervat suporterilor care susțin echipele vizitatoare în Sala Constantin Jude.

"Noi spunem că până acum vânzarea a mers între bine și foarte bine. Sperăm să avem sala plină. Avem de la Cluj și Ploiești solicitări ferme. Deocamdată, de la Mediaș nu am primit cereri. Aceste bilete se vând într-un regim special" a declarat Adrian Schindarli, ofițerul de presă al BC Timișoara, pentru pressalert.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!