Stiri Cupa României Masculin

Ousmane Barro a bifat un nou record personal de puncte înscrise în acest sezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.04.2022

Ousmane Barro a bifat un nou record personal de puncte înscrise în acest sezon

CSO Voluntari a câștigat duelul restant din etapa a 16-a, împotriva celor de la SCM Timișoara. Ilfovenii le-au oprit seria de nouă victorii consecutive adversarilor, prin succesul cu scorul de 90-77 din deplasare.

Ousmane Barro a avut parte de cea mai bună prestație stagională în Liga Națională. Veteranul a terminat cu 19 puncte (record personal în acest sezon), opt recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. Pivotul lui Voluntari a înscris 6/8 aruncări din acțiune și 7/9 de la linia de libere.

În cele 25 de minute petrecute de senegalez pe parchet, oaspeții meciului de la Timișoara au fost la +18, iar Ouszy a încheiat cu un indice al eficienței de +24.

Prestația lui Barro este cu atât mai impresionantă dacă ne gândim că cu câteva ore înaintea meciului, starea sa de sănătate era incertă. El a părăsit terenul în partida cu Athletic Constanța, după un contact cu Max Darling, iar conturile oficiale de social media ale ilfovenilor anunțau că a suferit o entorsă.

Pentru CSO Voluntari, urmează duelul de pe teren propriu cu CSA Steaua București. Acesta este programat sâmbătă, de la ora 18:30. În tur, roș-albaștrii au produs surpriza și au câștigat cu 87-85.

*foto: actionfoto.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    se pare ca
    pentru jucatorii straini din campionat entorsele is benefice. Mai stiu eu pe unul cu entorsa si apoi joaca in BCL si face meciuri bune. Din pacate nu pot spune la fel in cazul unui roman:).

    cu 2 ani în urmă (07.04.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii