Stiri Cupa României Masculin

Ousmane Barro, la cea mai bună prestație stagională, în duelul cu fosta sa echipă. Video

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.11.2021

Ousmane Barro, la cea mai bună prestație stagională, în duelul cu fosta sa echipă. Video

Ousmane Barro a avut una dintre cele mai bune prestații personale de când evoluează la CSO Voluntari și cu siguranță cea mai reușită în această stagiune.

Pivotul senegalez a reușit 17 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un capac, în duelul de sâmbătă, 20 noiembrie, cu FC Argeș Basketball. Pivotul a avut un procentaj de 63% (7/11) din acțiune și de 60% de la libere (3/5).

Aproape ajuns la 37 de ani, senegalezul a bifat al doilea meci consecutiv în care bifează un indice al eficienței de peste 20. După ce în meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc a fost la +22, Ouszy a bifat +25 în această categorie de statistică, în confruntarea cu trupa din Trivale.

Barro, care a jucat în această seară împotriva fostei sale echipe, a avut un început sfios de meci. A ratat primele trei aruncari, una dintre ele fiind blocată agresiv de Jevtovic. El și-a revenit treptat, iar după 5 minute avea 3 recuperări, 2 pase decisive și un capac.

Prima sa reușită a reprezentat și cea mai spectaculoasă fază a partidei. Într-o acțiune de pick and roll, Ouszy a fost servit în spațiul de trei secunde de Sarunas Vasiliauskas și a finalizat cu un slam dunk agresiv în fața lui Toarlyn Fitzpatrick. Din acel moment, el a mai înscris încă 8 puncte până la pauza mare. Restul punctelor au fost înscrise în sfertul trei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

În acest sezon, veteranul celor de la CSO Voluntari are medii de 6.4 puncte, 5.7 recuperări și 1.4 capace pe meci în 16 minute petrecute pe parchet.

*foto: facebook/ CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!