Stiri Cupa României Masculin

Ousmane Barro nu mai face parte din lotul lui Dinamo București

Ousmane Barro nu mai face parte din lotul lui Dinamo București

Ousmane Barro a jucat ultimele meciuri pentru Dinamo București în cadrul turneului de calificare din Cupa României la baschet masculin. Pivotul senegalez a părăsit gruparea lui Antonis Constantinides. Această informație a fost oferită inițial de unitedhoops.ro și confirmată apoi de surse din cadrul clubului dinamovist pentru baschet.ro.

În cele trei partide jucate în actualul sezon de Cupa României, Barro a avut medii statistice de 8.7 puncte, 6.0 recuperări și 1.0 pase decisive pentru 12.7 unități la eficiență.

Ousmane Barro a ajuns la Dinamo în partea a 2-a a sezonului competițional 2018/2019. În țara noastră, „Ouzsy” a mai jucat pentru BC Mureș, BCM U Pitești și U BT Cluj-Napoca.

Alături de gruparea din Cluj-Napoca, Ousmane Barro are un titlu de campion național al României.

Destinația lui Ousmane Barro este una necunoscută în acest moment iar Dinamo este de așteptat să aducă un nou jucător la poziția 5.  

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!