Stiri Cupa României Masculin

Ousmane Barro va bifa un nou sezon la CSO Voluntari

Ousmane Barro va bifa un nou sezon la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat al 3-lea jucător pe care se va baza în sezonul competițional 2021/2022. Ousmane Barro continuă în sud și va petrece al 9-lea sezon al carierei în Liga Națională de Baschet Masculin.

Ajuns la 36 de ani, pivotul ce măsoară 2.07 metri a jucat 26 de partide în stagiunea precedentă și a avut medii statistice de 8.2 puncte, 6.2 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 12.6 la eficiență.

Ousmane Barro se apropie de borna cu numărul 300 în dreptul meciurilor jucate în LNBM. În aceast moment el a strâns 273 de apariții în campionatul României.

Pivotul senegalez a mai jucat la BC Mureș, BCM U Pitești, U BT Cluj-Napoca și Dinamo București. Cel mai bun sezon al său în țara noastră a fost în 2016/2017 când a terminat cu 12.3 puncte, 8.1 recuperări și 1.4 pase decisive pentru 18.6 la eficiență.

CSO Vountari merge pe continuitate pentru stagiunea viitoare. Antrenorul Sasa Ocokoljic a fost confirmat în funcție iar Vlad Moldoveanu și Marcu Badiu a fost și ei anunțați pentru sezonul următor.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!