Stiri Cupa României Masculin

Ovidiu Teleabă, doar „delegat” la confruntarea cu Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.09.2015

CS Gaz Metan Mediaș a debutat cu stângul în noul sezon competițional, cedând în runda inaugurală a Cupei României. Medieșenii s-au înclinat, pe teren propriu, în fața formației CSM-U Oradea, într-un joc ce s-a încheiat cu scorul de 86-73. Pe sferturi a fost 20-13, 24-15, 19-14 și 23-31. 

Pe parcursul confruntării de marți seară, Ovidiu Teleabă nu a mai oferit indicații tehnice, munca acestuia fiind preluată de către „secundul” Mihai Popa. Conform informațiilor furnizate de Federația Română de Baschet, motivul pentru care Teleabă a fost retrogradat la poziția de „delegat” al formației de pe Târnva Mare este legat de statutul acestuia cu privire la ultimele reglementări impuse de forul românesc. Tehnicianul „principal” în acte nu deține licența AA pentru a putea antrena la nivelul Ligii Naționale de Baschet masculin.

Tudor Costescu, responsabilul FRB cu privire la licența antrenorilor, nu i-a eliberat actul lui Teleabă deoarece medieșeanul nu și-a îndeplinit obligațiile privind participarea la un stagiu internațional. În acestă situție, Ovidiu Teleabă nu va mai putea pregăti pe CS Gaz Metan Mediaș în stagiunea 2015/2016, iar toate atribuțiile tehnicianului vor fi preluate de către Mihai Popa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!