Stiri Cupa României Masculin

Ovidiu Teleabă: ”Noi, din păcate nu am reușit să ne facem jocul de afară”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
26.09.2014

Ovidiu Teleabă, antrenorul celor de la Gaz Metan a vorbit despre primul joc oficial al echipei sale. Tehnicianul este mulțumit de elevii săi, însă spune ca mai au multe lucruri de pus la punct. Gaz Metan a cedat în fața celor de la BCM U Pitești, scor 62-78.

S-a văzut o diferență de valoare între echipa din Pitești și cea din Mediaș, mă așteptam. Piteștiul are niște jucători experimentați, jucători de valoare, jucători care au jucat în campionate puternice, acolo s-a făcut diferența, în plus talia superioară pe care au avut-o, au avut recuperări peste noi. Noi, din păcate nu am reușit să ne facem jocul de afară, jocul de trei puncte, am avut un procentaj în jur de 20%, de obicei avem peste 35%. Oricum victoria Piteștiului rămâne o victorie meritată, eu apreciez lupta băieților mei care în primele două sferturi au jucat foarte bine, am jucat de la egal la egal.

Din păcate s-a accidentat Navickas, sper să nu fie destul de grav, lucrul acesta s-a simțit și în teren. Una peste alta a fost primul meci oficial, dar a fost și primul meci împotriva unei echipe solide din campionatul nostru. Avem multe de pus la punct, atât pe fază defensivă cât și pe fază ofensivă. Sper să nu mai avem probleme cu accidentările, deja Navickas este al patrulea jucător accidentat pe care îl avem, pe Doug Plumb l-am folosit foarte puțin, l-am și rugat să nu forțeze, îl avem Ciprian Mihai accidentat, îl avem pe Funar accidentat, sper să nu mai continuăm cu accidentările și să putem lucra la antrenament ceea ce ne-am propus.

foto: novatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!