Stiri Cupa României Masculin

Pankracije Barac: “ Cred că avem șanse bune de a avansa în faza următoare”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.01.2013

Pankracije Barac, elegantul stângaci al celor de la BCM U Pitești a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre victoria înregistrată în sferturile Cupei României contra celor de la Gaz Metan Mediaș și despre prima sa jumătate de sezon petrecută în România.

O victorie importantă obținută în Cupa României…

Este bine că am câștigat partida contra Mediașului, dar am jucat prima jumătate de meci foarte prost și îmi pare rău că nu am câștigat meciul la o diferență mai mare de puncte.

Consideri că Pitești are prima șansă la calificare?

Cred că avem șanse bune de a avansa în faza următoare, dar partida de la Mediaș este un alt meci în care trebuie să jucăm bine pentru a spera la victorie. Trebuie să ne apărăm cele 6 puncte.

Ce părere ai despre prima jumătate a sezonului?

Ei bine, am avut o mulțime de probleme cu accidentările și am jucat în 2 competiții, FIBA EuroChallenge și campionatul național. Am avut probleme cu energia și cred că acest lucru s-a reflectat asupra rezultatelor din campionat. În general, cred că nu suntem într-o situație proastă înaintea începerii celei de-a doua jumătăți a sezonului.

Cât de bună a fost decizia de a veni la Pitești?

Da, cred că nu am făcut greșeala de a veni la Pitești. Îmi place aici, în România și în Pitești.

Ce așteptări ai de la anul 2013?

În acest an mă aștept să construim un joc bun în campionat, pentru a prinde un loc in play-off. Desigur, sper într-un rezultat cât mai bun în Cupa României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!