Stiri Cupa României Masculin

Pankracije Barac: "Întâlnim o echipă foarte bună"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.01.2014

Barac

Într-un interviu acordat cititorilor totalbaschet.ro, Pankracije Barac a vorbit despre meciul tur al sferturilor Cupei României cu U Mobitelco Cluj-Napoca.

Pani, cum vezi jocul din Cupa României cu U Mobitelco?

Va fi un meci greu. Întâlnim o echipă foarte bună. Trebuie să fim atenţi la indicaţiile antrenorului şi să facem două meciuri foarte bune. Cu un meci câştigat, calificarea nu este asigurată.

Cum ai spus şi tu, întâlniţi o echipă bună...

Da, aşa este. Au jucători buni pe fiecare poziţie şi ce este mai important este faptul că joacă ca o adevărată echipă. Ocupă o poziţie mai bună decât noi în acest moment în campionat deci trebuie să dăm tot ce avem mai bun ca să putem câştiga.

Se poate repeta victoria din campionat?

Meciul din campionat a trecut. Au fost făcute schimbări pe perioada pauzei în lotul echipei şi vom vedea cum merg lucrurile acum. Dar cu siguranţă cred că putem câştiga din nou.

Meciul va avea loc miercuri de la ora 18:00 şi va fi transmis de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!