Stiri Cupa României Masculin

Partida dintre Steaua CSM EximBank și SCM U Craiova s-a terminat la egalitate

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.09.2015

Steaua CSM EximBank București și SCM Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 81-81, în manșa retur din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. În partida tur Steaua s-a impus în Bănie la 8 puncte diferență, iar acum nu s-a mai disputat repriza suplimentară, roș-albaștri asigurându-și calificarea în sferturi. 

Scorul pe sferturi a fost 24-29, 24-17, 16-17 și 17-18.

Titus Nicoară în double-double cu 18 puncte și 10 recuperări a fost cel mai bun jucător al gazdelor, iar Cătălin Burlacu cu 20 de puncte a fost cel mai bun baschetbalist al Craiovei. 

Chiar dacă a pierdut calificarea în sferturi pe teren, Craiova încă mai speră la biletul spre următoarea fază a Cupei României, dat fiind faptul că două echipe pierzătoare din această fază pot avansa în sferturile de finală cu ajutorul sistemului „lucky looser”. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării! 

14 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Craiova
    Am fost la meci, nu am cum sa "halesc" vreodată treaba cu " Jovanovic a fost schimbat pt ca nu se potrivea cu sistemul gândit de antrenor bla bla bla".
    Si cu cine a fost schimbat ....pe bune?

    cu 8 ani în urmă (25.09.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @canguru
      Salut,stimabile!Iti asteptam opiniile detaliate,dar te-ai rezumat la dilema Jovanovic,unde nu suntem pe aceeasi lungime de unda.Sigur,admit ca Johnson n-a convins,ramane o dilema,dar merg pe mana antrenorilor ca Jovanovic nu era compatibil cu echipa asta,plus ca a fost CATASTROFAL in tot presezonul.Altminteri o prestatie incurajatoare,cu domnul profesor de baschet Burlacu la catedra,cu acelasi eficient Bozovic secondat de Micic,cu copii necopti dar harnici.Nu l-am vazut pe Grubor in acest meci tare ,ca sa ne facem o idee despre utilitatea lui,mai ales ca-i vorba despre un jucator strain,de la care se asteapta un aport consistent.L-am lasat la urma,fiindca acolo ii e locul,pe CARICATURA de Djurkovic,singurul jucator complet in afara meciului,haotic si rudimentar,O GAURA NEAGRA,care asteptam SA DISPARA,fara prea multe comentarii si analize savante!Pe cei care doresc sa ne explice cat de util este si cat de bine isi face el treaba,ii rugam frumos sa faca insistent diligente pe langa conducerile echipelor lor favorite,spre a-l transfera pe acest jucator.Ca atare,un pivot este un "must",si am putea nadajdui la un sezon bun,dar fara sare si piper,caci Travis e departe...

      cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      Salutare,
      Ti-am inteles punctul de vedere in legatura cu Jovanovic, am discutat, insa iti spun sincer, aveti o problema la pozitia 1. Am incercat sa-i gasesc scuze gen "nu s-a acomodat" dar cand nu stii ce ai de facut la repuneri sau cand ai o gramada de situatii in care ramai in mismatch dupa pick cu om mare si nu le joci 1 la 1 ....de altfel pt asta l-a si certat Burlacu :)
      Stati foarte bine la pozitiile 2-3-4, mi-a placut mult Micic care saracu a jucat si 1, Burlacu o incantare, face tot pe teren.
      La pozitia 5, problema mare,uite vezi suntem de accord intr-o privinta, nu o sa aveti incotro decat sa-i "fortati" pe Burlacu si Bozovic sa joace mai mult 5 decat ce stiu ei cel mai bine.
      sare si piper poate nu o sa aveti, cum spui, dar boia da, Burlacu, un condiment muuuult mai important.

      cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      Am uitat sa-l mentionez pe Negoitescu, mie mi-a placut,cred ca daca prinde suficiente minute isi da drumu' la joc.
      A facut cateva erori in aparare, nu a facut rotatia la timp, "si-a luat capacu" pe tema asta de la Burlacu dar avand in vedere regula cu romanul pe teren cred ca o sa creasca in valoare

      cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      re re
      Multumesc pentru analiza pertinenta,amice!Nu ma intelege gresit,nu sunt fixist cu pg-ul,tinand cont de cv-ul pe care il are sper doar sa-si dovedeasca valoarea,daca nu,duca-se,ca are balta peste,deocamdata a fost pe zero,nici n-a facut diferenta pentru noi,dar nici nu ne-a ingropat.De aceea consider ca prioritatea e la pivot,unde toporisca ala,cica pivotul principal,e sublim dar lipseste cu desavarsire,cel putin defensiv este jalon curat!Cum spuneai,excelenta si boiaua,o sa mancam si dietetic,dar sa fie macar satioasa mancarea,ca fara pivot servim doar de post...

      cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      tineri
      Bravo,consider ca ai perfecta dreptate si ceea ce spui este valabil si pentru ceilalti,da-le incredere,pune-i sa faca deocamdata doar ce pot ei sa realizeze si va fi un mare castig in perspectiva.

      cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      Re
      Știi unde cred ca mai e loc de îmbunătățit? La shoot de afara cu pozițiile mici, daca te uiți pe stats o sa vezi ca acolo a fost o diferență față de Steaua. Nu stiu Micic cum trage....pe de alta parte aveți doua poziții 4 care încing inelul de afara

      cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    pareri
    Se pot trage ceva concluzii dupa dubla cu Steaua.Steaua o echipa cu jucatori buni in toate compartimentele,dar inca neomogena.Craiova arata mai bine decat anii trecuti,dar ca un blestem trebuie sa avem in fiecare an cate unul,doi jucatori pe post de balast.Atentie domnule Popovici la ala micu,care are viteza,dar nu are ochi de conducator de joc si nici sut si la Djurkovici care saracu pare mai degraba taietor de lemne.Deci conducatorul de joc si pivotul clasic cu perspective sumbre(poate mai reusiti un transfer pe posturile astea).Pustii ca sa fim sinceri vor ramane eternele sperante.In rest bine, mai ales ca in campionat vom juca doar cu un roman in permanenta pe teren.Oricum felicitari
    baietilor pt dubla cu Steaua si un campionat in primele 6!Dupa aceea nu se stie....

    cu 8 ani în urmă (25.09.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    Bravo!
    Bravo, Burlacu! Bravo, Nego! Stim ca veti lupta pentru a va apara titlul. :))

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Negoitescu
    Negoitescu mi se pare un mare plus (+) pentru echipa,in plus e ROMAN si pe astia e bataia mare.....pe atac foarte bun,stie joaca,are curaj,pe aparare mai are de imbunatatit....inca face GP usoare si ii baga pe adversari in 2+1,dar e tanar si mie mi-a placut,are potential mare ,poate sa se dezvolte usor,DACA VREA!
    Succes in evolutii si ia tupeul (pozitiv) al lui Burlacu,INCONTESTABIL LIDERUL ACESTEI ECHIPE!

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Micic
    Micic sub ce a aratat anul trecut(competitional vorbind),multe suturi de afara scurte si acasa si la ei,ma asteptam sa creasca in evolutii mai cu seama acum cand are cu cine juca!.....sa vedem ce va urma!

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Djurasovic
    A intrat foarte bine in meci dar s-a stins repede,nu inteleg de ce?...in loc sa-l incurajeze evolutia lui,l-a crispat!

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Concluzie
    Ne trebuie neaparat o pozitia 5,sa ma lase cu folosirea lui Burlacu sau Bozovoc acolo....aia sunt 4!
    Cu PG ne descurcam ,asta micu" o sa mai creasca(in valoare),oricum are "spe clase peste Petrisor!

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Tot Negoitescu
    Eu il vad jucand pozitia 3,are calitatile necesare si in plus la ce varsta si fizic (am vazut ca a mai pus ceva muschi pe el)are poate juca "afara" linistit la o echipa decenta!

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!