Stiri Cupa României Masculin

Paul Helcioiu continuă ca antrenor secund la Dinamo Știința București

Paul Helcioiu continuă ca antrenor secund la Dinamo Știința București

Antonis Constantinides va avea parte de un ajutor important la întoarcerea în LNBM, pe banca celor de la Dinamo Știința București. Este vorba de fostul internațional român, Paul Helcioiu, cel care va continua pe banca alb-roșilor.

Helcioiu s-a aflat pe banca alb-roșilor de la startul proiectului Dinamo Știința. Într-un mesaj acordat pentru pagina de facebook a clubului, el s-a arătat bucuros de faptul că va continua alături de dinamoviști:  

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la un acord pentru încă un sezon cu Dinamo Știința București. Bucuria este mare pentru că voi lucra, cu câteva modificări, alături de staff-ul cu care am pornit la drum în urmă cu 2 ani atunci când s-a și născut acest proiect între Dinamo București, un club cu rezultate minunate în baschetul românesc la care am activat și ca jucător profesionist și cu care am avut multe rezultate notabile și Știința București, club cu o mare dorință de afirmare și cu un mare impact asupra tinerilor jucători români, jucători pe care îi creștem și îi instruim într-un mediu 100% profesionist.”

De asemenea, Helcioiu a vorbit și despre numirea lui Constantinides la cârma clubului bucureștean:

„Îmi doresc foarte tare ca odată cu venirea experimentatului antrenor principal Antonis Constandinides să continuăm să promovăm jucători tineri și să avem aceleași rezultate bune ca în anii precedenți și să ajungem în Final Four-ul Cupei României și în playoff-ul Ligii Naționale pentru al treilea an consecutiv.”

 

🔴 Paul Helcioiu continuă alături de noi! ⚪ 🔛 Paul Helcioiu va face parte și în acest sezon din staff-ul tehnic al...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Wednesday, July 15, 2020

Numirea lui Constantinides vine în contextul în care Tudor Costescu a decis să facă pasul spre BCM U Pitești, după doi ani petrecuți alături de clubul bucureștean.

*foto: Sabin Malisevschi/ facebook Dinamo Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!