Stiri Cupa României Masculin

Pavel Marinov, cel mai bun marcator al partidei dintre BCM U Pitești și Dinamo București

Dan Oancia

Dan Oancia
14.09.2015

Dinamo București a cedat în partida decisivă pentru stabilirea câștigătoarei din acest an a Cupei Mureș. Bucureștenii au pierdut meciul contra lui BCM U Pitești cu scorul de 89-76, după o a doua parte mai slabă, în care alb-violeții au dominat.

P. Marinov a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 18 puncte, șase recuperări și cinci pase decisive, având 20 la eficiență. În cele peste 31 de minute petrecute pe teren, acesta a vut un procentaj de 57.1% la aruncările de două puncte, cu patru din 7 trecute prin inel, în vreme ce de la distanță a avut 42.9%, cu trei din 7 aruncări. O. Iulian a terminat meciul cu 12 puncte, patru recuperări și o pasă decisivă.

Hrove Vucic a avut 9 puncte, trei recuperări și o psă decisivă, iar Tal Omer a terminat tot cu 9 puncte și o recuperare. Noah Dahlman a contribuit la zestrea echipei sale cu 8 puncte și cinci recuperări. Printre marcatori s-au mai numărat Sulovic, cu 4 puncte, Karolis Babkauskas, cu 3 puncte, respectiv Vlad Corpodean, cu 5 puncte, două recuperări și 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!