Stiri Cupa României Masculin

Performanță colectivă de notat pentru CSU Asesoft Ploiești în finala mică

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.04.2014

CSU Asesoft Ploiești a ratat prezența în finala Cupei României după un meci extrem de slab în penultimul act, jucat în compania formației Energia Rovinari. În contrast cu partida din semifinale, în finala mică, prahovenii au reușit un joc foarte bun din punct de vedere colectiv. Aceștia s-au impus împotriva celor de la Pitești cu 95-56.

În primul și primul rând, față de confruntarea cu Energia când elevii lui Dado Arnautovic au terminat cu 0/23 la aruncările de la 3 puncte, acum în disputa cu argeșenii, alb-albaștri au avut 12/21 de la mare distanță pentru un procentaj de 57%. De asemenea, din punct de vedere individual, reflectat mai apoi și din punct de vedere colectiv, Asesoft a avut cifre modeste la capitolul eficiență în meciul din prima zi a F4. Mai exact, în confruntarea cu Energia Rovinari, Ploieștiul a avut 64 de unități la eficiență, în timp ce cu BCM U Pitești au terminat cu 128. 

Din cei 12 baschetbaliști trecuți de Vladimir Arnautovic pe foaia de joc în duelul cu argeșenii, 11 dintre ei au reușit să puncteze cel puțin o dată, respectiv 11 au avut cel puțin o unitate la productivitate. 

Mai precis, linia statistică la cele două capitole amintite adineaori a celor 11 jucători arată în felul următor: 

Gerald Lee: 21 puncte / 23 eficiență

Cătălin Burlacu: 19 puncte / 22 eficiență

Alhaji Mohammed: 14 puncte / 18 eficiență

Vladimir Tica: 14 puncte / 13 eficiență

Bojan Popovic: 3 puncte / 11 eficiență

Adrian Guțoaia: 3 puncte / 10 eficiență

Filip Adamovic: 4 puncte / 9 eficiență

Vlad Negoițescu: 6 puncte / 7 eficiență

Ante Krapic: 5 puncte / 6 eficiență

Vlad Dumitrescu: 3 puncte / 2 eficiență

Adrian Movileanu: 1 punct / 3 eficiență

Cel de-al 12-lea baschetbalist al Ploieștiului care a jucat împotriva echipei lui Șapera a fost Levente Szijarto, care în 13 minute petrecute în teren nu a marcat niciun punct și a terminat cu 0 în dreptul eficienței. 

Foto: Facebook BCM Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!