Stiri Cupa României Masculin

Petrică Munteanu: "Sper să nu fim ciuca bătăilor"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012

Nou promovata CS Farul Constanţa va debuta vineri în Cupa României, fiind repartizată în seria de la Mediaş alături de Timba Timişoara, SCM U Craiova şi CSU Atlassib Sibiu. Gruparea de la malul Mării Negreu a revenit pe prima scenă baschetbalistică după o pauză de aproximativ 10 ani şi are ca obiectiv menţinerea în prima ligă.

În ceea ce priveşte Cupa României, Petrică Munteanu ne-a declarat că speră să nu fie ciuca bătăilor, obiectivul fiind omogenizarea echipei.

Sunteţi mulţumit de lotul actual ?

Domnule, oarecum, parţial. În momentul în care trebuie să te înscrii în limita unui buget, e nevoie de mai mult timp să reuşim să facem treabă bună. Eu sper să formăm o echipă, să nu fim ciuca bătăilor, mai ales că avem turneul acesta de Cupa României de la Mediaş. Turneul e o ocazie ca echipa să se omogenizeze, să fim o echipă, căci asta vreau. Nu una de mare performanţă, să-i omorâm pe toţi din primul an, ca să fim noi şmecheri. Oricum nu vrem să ne facem de râs ci să putem construim ceva.

Care este obiectivul concret al echipei, la Mediaş ?

La Cupa României, să vă spun drept, obiectivul este să se omogenizeze echipa. Chiar nu ne-am propus obiectiv din punct de vedere al Cupei României, pentru ce facem noi, dar dacă e obligatoriu să participăm, participăm, pentru că ne şi ajută, jucăm cu alte echipe, ştim pe ce lume suntem şi ne punem la punct. Am un jucător care a venit acum câteva zile, un sârb, altul care a venit pe 20 septembrie. Din fericire sunt jucători buni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!