Stiri Cupa României Masculin

Petricevic, după victoria cu Focșani: „Nimic memorabil în acest meci”

Petricevic, după victoria cu Focșani: „Nimic memorabil în acest meci”

SCM Timișoara a jucat ieri (16.10), pe teren propriu, cu CSM Focșani și s-a impus la o diferență de 15 puncte: 85-70. Așadar, în acest moment, bănățenii au bilanț de două victorii și o înfrângere în Liga Națională de Baschet Masculin.

În ciuda avantajului format din două cifre, Dragan Petricevic nu a fost impresionat de prestația elevilor săi și a declarat următoarele:

Per ansamblu, nu pot să spun că sunt mulțumit pe deplin. Dar, cum am spus și când am pierdut, spun și acuma: sezonul este lung, mai sunt 27 de meciuri de disputat. Analiza o vom face de luni la antrenament. Au fost momente mai puțin reușite, au fost momente mai bine organizate, jucate pe teren. Mă bucur că am reușit să introducem și jucătorul nou care se antrenează de-abia de câteva zile cu echipa. Mă bucur că am putut să-l menajăm pe Edi Petrescu, care toată săptămâna nu s-a antrenat din cauza unei accidentări. Deci, per total, nimic memorabil în acest meci. Practic, trebuie să ne întoarcem deja cu gândul la meciul care urmează”, conform radiotimisoara.ro.

În etapa a cincea, SCM Timișoara se deplasează pe terenul lui CSM Târgu Jiu, grupare care a învins-o în presezon, la Cupa Timișoara NetBet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!